TRATEC AGDERMASKIN

TRATEC AGDERMASKIN er en teknologi- og servicebedrift som leverer produkter og systemer for håndtering av bulkmateriale.

Selskapet er tungt representert innen markedene industri, brensel, pukk og grus, avfall og slam. Systemene omfatter blant annet transportører, matere, siloer, utmatingssystemer, sikt og annet håndteringsutstyr.

TRATEC AGDERMASKIN består av en liten, men høyt kvalifisert, gruppe ingeniører som holder til på Nodeland, i Songdalen kommune. Vi har i dag 30 dyktige medarbeidere som benytter seg av moderne kontor- og produksjonslokaler.

Vårt selskap jobber kontinuerlig med å lage gode og kreative løsninger for industrien i Europa og resten av verden. Selskapet ble etablert i 1948 og har siden den gang skiftet fokus fra levering av enkle maskiner, til levering av store, komplekse systemer for transport, lagring og behandling av bulkmateriale.

I 1999 ble TRATEC AGDERMASKIN og norske Saxlund fusjonert. Produktene ble etter hvert overført til TRATEC AGDERMASKIN på Nodeland og det er derfor et meget bredt produktspekter som nå kan tilbys av selskapet.  

TRATEC AGDERMASKIN er ISO sertifisert av Det norske Veritas i henhold til ISO 9001.