TRATEC NORCON

TRATEC NORCON er et ledende teknologiselskap innen automasjon for offshore, industri, samferdsel og kommunalteknikk. Vi leverer styre- og kontrollsystemer basert på PLS og PC.

TRATEC NORCON ble etablert i 1980 og har i dag 50 ansatte. Firmaet holder til i moderne lokaler på Vikeland  i Vennesla. Dette gjør oss godt tilgjengelig både i forhold til fly, tog og båt. TRATEC NORCON har også et avdelingskontor i Farsund som bl.a. betjener våre kunder i vest. Våre lokaler på Vennesla inneholder i tillegg til kontor, kursfasiliteter, testrom et eget ex godkjent tavleverksted. Selskapet er en ledende leverandør av styre- og kontrollsystemer mot offshore, marine, industri, samferdsel og kommunalteknikk. TRATEC NORCON sine produkter omfatter prosessautomasjon, driftskontroll, SRO, maskinstyring, tunnelautomatikk, alarmsystemer, nivå-, last- og trykkmåling med mer.

TRATEC NORCON har siden 2004 utviklet og levert SRO systemer basert på WinCC OA. Selskapet er PREMIUM SOLUTION PARTNER i Norge på dette produktet.

TRATEC NORCON har betydelig kompetanse på programmering av flere anerkjente PLS'er. TRATEC NORCON er Siemens Solution Partner. Selskapet leverer også systemer basert på Allen Bradley og Mitsubishi pls'er.

TRATEC NORCON er et selskap som har fokus på å levere produkter av høy kvalitet. Dette vil være avgjørende for vår fremtidige posisjon i et krevende marked. Vi er vant til å ta utfordringer og er en ledende bedrift innen vårt felt. Produktene representerer "State of the Art Technology" som samtidig lar seg utvide til morgendagens krav.