TRATEC TEKNIKKEN

TRATEC TEKNIKKEN er en totalleverandør av elektro og rør med fokus på kvalitet til rett pris.

Firmaet ble etablert i 2007, og holder til i Lundevågen Industriområde i Farsund kommune, Austadvika i Flekkefjord kommune og sentrum i Lyngdal kommune. 

I vårt firma legger vi stor vekt på kvalitetsbevisste medarbeidere, trivsel og videreutvikling.

TRATEC TEKNIKKEN er i dag nærmere 100 medarbeidere som utfører oppdrag innen boliger og hytter, næringsbygg, industri og offshore. Vi leverer alt innen elektro og VVS til en svært fornuftig pris og med en utrolig god fagkompetanse.

Hos oss kan du få de mest avanserte system for boligen din om du ønsker det litt spesielle og avanserte som finnes på markedet i dag. Om krisen er ute og det haster eller om det er en enkel jobb som skal utføres så er vi fremdeles den elektriker og rørleggeren du skal ringe til når du trenger oss i hverdagen.

Vårt geografiske fokus er kunder i Lister regionen og vi har nå kontor i både Farsund, Flekkefjord og Lyngdal slik at det skal være enkelt for deg å komme i kontakt med oss. Ta gjerne turen innom et av våre kontor for å få litt inspirasjon og høre om muligheter for nettopp din bolig, forretning eller kontor.

Vi utfører også industri og offshore oppdrag. Vi har store jobber for områdets industri og våre folk er også på oppdrag langt utenfor landets grenser. Vi bestreber oss på å være «liten nok» for deg og «stor nok» for industri og offshore!

På linken under kan du se oppdatert firmarapport for vårt selskap og vår kredittrating:

 Livelogo 990518831 1                            

http://fflive.bisnode.no/990518831_NO_93693a32-9372-4a57-b9c2-e327446e6e0d

ELKONTROLL 

Stadig flere forsikringsselskaper krever sertifiserte kontrollører for å utføre brannforebyggende elkontroll av bolig

Hos TRATEC TEKNIKKEN kan du nå få utført Brannforebyggende elkontroll i din bolig. Det er Ruben Haneberg og Børre Svendsen som innehar dette sertifikatet og dermed tilfredsstiller kravene til nødvendig kompetanse innen dette fagfeltet. Dersom du benytter deg av en av disse 2 personene hos oss kan du være trygg på at dette blir utført i henhold til aktuelle forskrifter på området.

Ta gjerne kontakt med oss om dette er noe du ønsker utført.