Vil du bli en av våre sentrale ressurser innenfor programmeringsfaget?

Vi har i den senere tid vunnet flere store og spennende kontrakter og har derfor behov for å styrke vår dyktige stab av utviklere. Er du en programmerer med interesse/passion for godt grafisk design av brukerflater? Ønsker du å komme med idéer til forbedringsforslag og ny funksjonalitet? Da håper vi du sender inn en søknad!
Vil du bli en av våre sentrale ressurser innenfor programmeringsfaget?

Vi ønsker oss en kollega med kunnskap innenfor ett eller flere av fagfeltene C/C#/Python/Influx/Git. Det er også fint om du har kunnskap rundt systemoppbygging av IT- eller automasjonsanlegg (nettverk, sikkerhet). Kunnskap om HTML/CSS er en fordel, men ikke et krav. Vi setter pris på egenskaper som selvstendig og selvgående.

Interesse og mennesketype er viktigere enn skolekompetanse! Det man brenner for vil man gjerne lære!

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER:

· Bachelor/mastergrad i teknologisk fag med fokus på programmering, som for eksempel dataingeniør, datateknologi, kybernetikk eller mekatronikk

· Interesse for programmering er viktigere enn formell kompetanse

· Nyutdannede oppfordres til å søke

Dine arbeidsoppgaver blir å programmere, teste og supportere funksjonalitet i vårt SCADA/HMI system. Du vil bidra ved utvikling av ny funksjonalitet i samarbeid med interne og eksterne aktører og komme med idéer til forbedringsforslag og ny funksjonalitet.

VI TILBYR:

Tratec Norcon scorer høyt på godt arbeidsmiljø og er en gjeng med dyktige kolleger. Vi tilbyr spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Vi finner på sosiale happenings og fredagsvaflene i vår kantine er "harli gåoe" (les; skikkelig gode)!

Hos oss vil du få mulighet til å påvirke din egen hverdag og faglige utvikling.

Vi ønsker å skape gode resultater. Vi mener at nøkkelen til det ligger i god kommunikasjon, godt samarbeid og ved å jobbe smart. Dette legges det stor vekt på i vår strategi og vår arbeidskultur!

Fast ansettelse med utgangspunkt i Vennesla i et solid selskap med ryddige forhold og konkurransedyktige betingelser. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ta gjerne en titt på annonsen på Finn.no og send oss en søknad om det er aktuelt!


Get in touch

Work with us?

We are eager to help you with your project.  

Get in touch

More reference cases