Har DU lyst på en spennende lederjobb i Tratec Norcon?

Vår avdeling i Trondheim skal vokse videre! Vi ser etter en markedsorientert avdelingsleder med god teknisk forståelse og evnen til å skape gode relasjoner, både med ansatte og kunder.
Har DU lyst på en spennende lederjobb i Tratec Norcon?

Du får ansvar for å videreutvikle vårt kontor på Tiller og blir en del av Ledergruppen i Tratec Norcon.

Avdelingen i Trondheim består av en gjeng høyt kompetente medarbeidere. Vår hverdag er i hovedsak preget av leveranseprosjekter og service innen automasjon og software, i markedene infrastruktur, industri, samt vann og avløp.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER:

  • Leder med god teknisk forståelse
  • Leder med fokus på nye og eksisterende kunder
  • Leder med fokus på å motivere medarbeidere i en hektisk hverdag
  • Ledererfaring fra teknologipreget prosjektmiljø er ønskelig, men ikke et krav
  • Førerkort klasse B

Dine arbeidsområder blir salg og utstrakt kundekontakt, personalledelse, resultatansvar, sikre god gjennomføring av avdelingens prosjektportefølje og planlegging av interne ressurser

Vi ser etter en relasjonsskapende person som har høy integritet. Du vil få et overordnet ansvar for at prosjekter og andre leveranser er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Du liker å jobbe i team og har evnen til å holde oversikt og prioritere i en hektisk hverdag.


VI TILBYR:

Tratec Norcon scorer høyt på godt arbeidsmiljø og er en gjeng med dyktige kolleger. Vi tilbyr spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Vi legger vekt på sosiale happenings for å skape et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag.

Vi ønsker å skape gode resultater. Vi mener at nøkkelen til det ligger i god kommunikasjon, godt samarbeid og ved å jobbe smart. Dette legges det stor vekt på i vår strategi og vår arbeidskultur!


OM ARBEIDSGIVEREN:

Tratec Norcon er et teknologiselskap som sammen med sine kunder jobber for å automatisere, effektivisere og overvåke prosesser og arbeidsoppgaver ved hjelp av robot, avanserte styringssystemer og driftskontroll. Tratec Norcon ble etablert i 1980 og har i dag 60 ansatte som er meget kvalitetsbevisste og som, sammen med våre kunder, ønsker å levere de aller beste løsninger. Vi har gjennom over 40 år i bransjen opparbeidet oss et sterkt fagmiljø med avdelinger i Vennesla, Farsund, Stavanger og Trondheim.

Tratec Norcon sine produkter omfatter bl.a. robotisering, VISION-baserte systemer, AI, driftsovervåking/SCADA, SRO, prosesskontroll, kran og vinsjstyring, i tillegg til utstyr, tavler og service. Selskapet er totalleverandør innen markeder som industri, samferdsel, offshore og kommunalteknikk.

Tratec-ansatte er forbundet med sterk faglig kompetanse, fordi vi er «på» når det kommer til å levere kvalitet, skape tillit og gjennomføre prosjekter og prosesser med stor handlekraft.

-Sammen skaper vi verdier-

Sjekke gjerne ut vår stillingsannonse på Finn.no for å søke på stillingen.

Snakk med oss

Bent-Ståle Johansen
Bent-Ståle Johansen
Adm. dir.
+ 47 91 13 79 85

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser