Strømsparerpakke ferdig installert til kun 9.990,-

Elko Smart Strømsparerpakke hjelper deg enkelt å redusere strømutgiftene dine!
Strømsparerpakke ferdig installert til kun 9.990,-

Hva er ELKO Smart Strømsparerpakke?

Elko Smart Strømsparerpakke hjelper deg med å bruke strøm på den mest fornuftige måten, på de smarteste tidspunktene av døgnet og gir deg full kontroll over strømforbruket ditt. Helt uten at du trenger å gjøre noe selv!

Systemet styrer seg automatisk, men du kan enkelt gjøre endringer og følge med via din egen app!

Høres smarthus vanskelig og avansert ut? Ikke vær redd, vi hjelper deg med installasjonen!

Hvordan fungerer Elko Smart Strømsparing?

Elko Smart Strømsparing(produkter inkludert i pakken) fungerer ved hjelp av:

 • En SmartHUB, som vil være selve hjernen i ditt nye smarthjem. Den kommuniserer med dine smarte produkter og lar deg styre hjemmet fra ELKO Smart appen. Huben innhenter værdata, strømpriser og mye mer. Det gir deg uendelige muligheter for å automatisere hjemmet ditt og ikke minst redusere strømregningen.


 • En SmartTag som er en strømmåler som enkelt installeres i sikringsskapet ditt for å gi deg kontroll over ditt strømforbruk og tilgang til ditt eget energisenter. SmartTag'en overvåker totalforbruket av strøm i hjemmet ditt, samt henter ut strømpriser fra Nordpool. Med SmartTag kan det for eksempel settes opp en automasjon som, dersom det totale strømforbruket ditt kommer til et visst nivå, skrur ned varmekablene dine i noen timer. På denne måten unngår du å trigge et høyere effekttrinn på strømregningen neste måned.
  Med forbruksmåling i sanntid og historiske målinger kan du også ta mer bevisste valg, og ikke minst spisse automasjonene for å redusere kostnader til både nettleie og strømforbruk


 • 2 stk SmartTermostater som gir deg full kontroll over varmen din, enten det er vannbåren varme eller varmekabler.
  Termostaten forbedrer komforten i hjemmet samtidig som den sparer energi ved at den styres automatisk basert på strømprisene hentet direkte Nord Pool. Er strømprisene på det høyste? Da kan systemet senke temperaturen med noen grader i den perioden. Du kan faktisk spare ca. 5% for hver grad den senkes. Termostatene har også en veldig smart måte å varme opp rommet på. Termostaten "Iærer'' seg rommet ditt og tilpasser varmebehovet etter egne erfaringer.

Alt dette inngår i pakken til 9.900,- inkl. mva! Ferdig installert!
*Prisen forutsetter at arbeidsstedet ikke er lengere fra et av våre hovedkontorer en 15km

Dette systemet passer også for deg som ikke er så teknisk av deg. Etter installasjon, kan systemet regulere seg selv, helt uten at du trenger å foreta deg noe! Sparingen skjer automatisk!

Få inntil 10.000,- kr i støtte fra ENOVA!

Enova dekker 35% av kostnadene dine til utstyr og installasjon av din smarte energistyring(maks utbetalt støtte kr 10.000,-)

 • Dette er en engangsstøtte, så det vil ikke være mulig å «fylle på» med produkter i etterkant
 • Enova-støtten vil dekke 35% av utstyr- og installasjonsutgifter, og har 20 måneder tilbakevirkende kraft. Dokumentasjon på installasjonen fra godkjent installatør kreves.

Tips for å "makse" de 10.000 kronene:

Du kan legge til flere smarte produkter, for å makse de 10 000 kronene du kan få i støtte. Disse produktene kan være aktuelle som passer til samme system:

 • Flere SmartTags i sikringsskapet
 • SmartTermostater i flere rom
 • SmartRelé puck om det beskrives at den brukes til varmtvannsbereder eller varmekabler på faktura.
 • Timer til installasjon og programmering av produktene gir også støtte

Det er også mulig å legge til flere SmartHUBer, som kan være aktuelt dersom du bor i et fleretasjes hus med mange smart-enheter som skal nås, eller har en utleieenhet.

Les mer om støtte fra Enova her

Hvor mye kan du spare med Strømsparerpakke?

Det kan du finne ut ved å bruke Strømsparekalkulatoren. Fyll inn informasjon om ditt hjem og strømforbruk, og få et estimat på hvor mye du vil spare per år og måned.

Prøv kalkulatoren her

Kontakt oss! Så hjelper vi deg

Besøk oss gjerne på et av våre kontorer i Farsund, Flekkefjord, Lyngdal, Mandal eller Kristiansand for en hyggelig prat, eller ring oss på 91 65 84 84

Snakk med oss

Sentralbord Tratec Teknikken
Sentralbord Tratec Teknikken
Farsund, Flekkefjord, Lyngdal, Mandal, Kristiansand
+47 91 65 84 84

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser