Tratec satser for fullt med ny rørleggeravdeling i Mandal

Bli bedre kjent med Tratec Teknikken Mandal AS
Tratec satser for fullt med ny rørleggeravdeling i Mandal

Som rørleggere vet vi hvor viktig det er at vann og avløp fungerer optimalt. I en stressende og hektisk hverdag skal hytten, boligen og badet være en plass hvor du senker skuldrene og pleier deg selv. Situasjoner med vannlekkasjer, tette avløp og utstyr som ikke fungerer er aldri velkommen. Dette kan Tratec Teknikken Mandal AS hjelpe deg med -  Vi kan bistå når uhellet først er ute, vi kan forebygge med service på rør og utstyr, vi kan renovere og vi kan bygge nytt.

La oss hjelpe deg med:
  • Service på hytten din
  • Reparasjon eller utskiftning av utstyr
  • Renovering av bad
  • Renovering av hytte og hus
  • Nybygging av hytte og hus
  • Leveranse og vedlikehold av renseanlegg
Renovering av bad, fra A til Å:

Tratec Teknikken Mandal AS vet at renovering av bad og bolig er en viktig beslutning og mange ting skal taes hensyn til.
Blir resultatet tilfredsstillende? Hvor lang tid tar det? Kan vi fortsatt bo i boligen mens arbeidet pågår? Hvem forholder vi oss til? Samarbeider alle godt sammen?
Dette er noe vi kan hjelpe deg med, og hos oss er det stort fokus på at kunden skal føle seg sett, hørt og forstått.
Vi mener at gode resultater skapes av god kommunikasjon, godt samarbeid og det å jobbe smart! Våre lokaler og vår strategi er tilrettelagt for nettopp dette. Vi kommer ut til deg på befaring, vi kikker over badet og gir deg en pris på rørlegger, elektriker, tømrer, maler, og gulv/fliselegger i løpet av kort tid! Vi setter sammen et komplett tilbudsbrev, 3D tegning av badet ditt og en fremdriftsplan for alle fag. Om du som kunde finner tilbudet tilfredsstillende, setter vi oss ned og går igjennom detaljer slik at ditt bad blir akkurat slik du drømmer om!

På denne måten vet du som kunde hva du får og når du får det! Du kan føle deg trygg på at alle jobber mot et felles mål og du har kun en person å forholde deg til!

Service på hytten din:

Vi setter hytten din i drift før du kommer slik at ferien din blir så behagelig som overhode mulig, slik at du ikke trenger å bekymre deg for vannlekkasjer, tette avløp, og utstyr som ikke fungerer. Vi ser til at borehull, brønn, renseanlegg osv fungerer etter hensikt. Vi skifter evt. filter, vi renser perlatorer, setter varmtvannsberederen din i drift osv slik at du kun åpner kranen til et velfungerende anlegg når du ankommer hytten.
Om noe skulle dukke opp er rørleggeren kjent med anlegget og vil kunne hjelpe deg etter beste evne mens du fortsatt kan nyte ferien!
Når høsten kommer, stenger vi ned hytten for deg, drenerer vann, frostsikrer utstyr og ser til at hytten og utstyret er klargjort for kalde dager.
Vi skreddersyr serviceavtalen etter hytten og kundens behov!

Snakk med oss

Kristian Pedersen
Kristian Pedersen
Avdelingsleder rør Mandal/Kristiansand
+47 92 25 43 10

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser