Vi er på jakt etter flere dyktige svakstrømsteknikere

Er du én av de vi leter etter? Har du en venn som også kunne tenke seg å søke?
Vi er på jakt etter flere dyktige svakstrømsteknikere

Vi ønsker å styrke prosjekt- og serviceavdelingene våre i Farsund, Flekkefjord, Lyngdal, Mandal og Kristiansand med flere dyktige svakstrømsteknikere.

Vi søker svakstrømsteknikere som kan arbeide selvstendig med mindre til mellomstore svakstrømsoppdrag. Stillingen innebærer et lederansvar – i tillegg til fysisk arbeid, og god planlegging. Det er også forventet at du kan lede et mindre antall personer som skal arbeide i dine prosjekter ved behov.

"Vi har siden 2007 bygget en arbeidsplass med stor kompetanse som vi er stolte av. Og her ønsker vi flere med på laget."

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER:

  • Du har relevant fagbrev
  • Du er serviceinnstilt, tar ansvar og liker å omgås folk
  • Du har førerkort kl. B

VI TILBYR:

  • Stor frihet i hverdagen og mulighet for å planlegge din egen dag
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons/forsikringsordninger
  • Personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Uformelt og sosialt arbeidsmiljø med stort fokus på trivsel
  • Egen servicebil

Tratec Teknikken har bygget opp et sterkt faglig miljø, som brenner for faget sitt. Vi har fokus på samhold og trivsel, som har resultert i et godt samarbeidsmiljø og en arbeidsplass man kan være stolte av.

Vi mener at gode resultater skapes av god kommunikasjon, godt samarbeid og det å jobbe smart! Derfor er vår arbeidskultur og vår strategi tilrettelagt for å oppnå dette.

Vi investerer i våre ansatte og tilbyr derfor interne kurs for faglig videreutvikling, samt spennende jobbmuligheter innad i selskapet.

Hvem er vi?

Vi er en av regionens ledende leverandører av elektro, rør og klimatekniske løsninger.

Vi har over 230 flinke medarbeidere som jobber med samme felles målsetting – å få våre kunder til å bli fornøyd.

Våre kjerneverdier har stått uforandret siden oppstarten i 2007 – Vi skal alltid levere kvalitet til riktig pris – til avtalt tid.

I Tratec konsernet – et ledende industrikonsern, sikres du som ansatt tilgang til en unik sammensetning av kunnskap, kompetanse og trygghet, som vil komme deg til gode i alle ledd.

Tratec AS er et privateiet industrikonsern med lokasjoner i Sør-Norge, på Østlandet og i Trøndelag. Konsernet ble stiftet i 1996 og i dag er vi over 500 medarbeidere fordelt på 4 selskaper med samlet omsetning på 1 milliard kroner. Vi utvikler og vedlikeholder systemer og tjenester for bygg, samferdsel, industri, privat, offshore, kommunalteknisk- og maritim sektor.

Tratec-ansatte er forbundet med sterk faglig kompetanse, fordi vi er «på» når det kommer til å levere kvalitet, skape tillit og gjennomføre prosjekter og prosesser med stor handlekraft.

-Sammen skaper vi verdier-


Snakk med oss

Olav Magne Olsen
Olav Magne Olsen
Daglig Leder
+47 91 65 84 66

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser