Tratec Agdermaskin Industri

Teknologi- og servicebedrift som leverer produkter og systemer for håndtering av bulkmateriale for prosessindustri, pukk og grus, brensel, avfall og slam

Nodeland

Vi leverer

Snakk med oss

Trond Robstad
Trond Robstad
Daglig leder
+47 90 78 98 80
Rune Støylen
Rune Støylen
Leder service & ettersalg
+47 90 99 09 39
Jørgen Smith
Jørgen Smith
Salg Industri
+47 94 82 59 01
Eller ring oss på Sentralbord +47 38 18 90 00. Servicetelefon: +47 47 67 72 22
Vis flere ansatte

  • Besøk: Spjotnesvegen 32, 4645 Nodeland
  • Post: Postboks 13, 4685 Nodeland, Norway
  • Facebook

Referanser

Om Tratec Agdermaskin

Tratec Agdermaskin er en teknologi- og servicebedrift som leverer produkter og systemer for håndtering av bulkmateriale.

Selskapet er tungt representert innen markedene industri, brensel, pukk og grus, avfall og slam. Systemene omfatter blant annet transportører, matere, siloer, utmatingssystemer, sikt og annet håndteringsutstyr.

Tratec Agdermaskin består av en høyt kvalifisert gruppe ingeniører og serviceteknikere som holder til på Nodeland, i Songdalen kommune. Vi har i dag over 30 dyktige medarbeidere som benytter seg av moderne kontor- og produksjonslokaler.

Tratec Agdermaskin jobber kontinuerlig med å lage gode og kreative løsninger for industrien i Europa og resten av verden. Selskapet ble etablert i 1948 og har siden den gang skiftet fokus fra levering av enkle maskiner, til levering av store, komplekse systemer for transport, lagring og behandling av bulkmateriale.

I 1999 ble Tratec Agdermaskin og norske Saxlund fusjonert. Produktene til Saxlund ble overført til Tratec Agdermaskin på Nodeland, og det er derfor et meget bredt produktspekter innen materialhåndtering som tilbys av selskapet.

Spesialkompetanse

Tratec Agdermaskin leverer store, komplekse systemer for transport, lagring og behandling av bulkmateriale. Bedriften besitter unik kompetanse innen fagområdet.

Vi har anerkjente bulkhåndteringssystemer for bl.a. smelteverk, sementfabrikker, forbrenningsanlegg, kjemikaliefabrikker, kullkraftverk, pukk og grusverk.Tratec Agdermaskin er sertifisert av Det norske Veritas i henhold til NS-EN ISO 9001.

Se sertifikat NS-EN ISO 9001

Se vår kvalitetspolicy

Les om HMS, QA og samfunnsansvar i Tratec

Her finner du oss