Ønsker du en karriere som rørlegger?

Det er mange gode grunner for å bli rørlegger
Ønsker du en karriere som rørlegger?

En rørlegger er ekspert på rørtekniske installasjoner.

Jobben går ut på å montere ulike rørsystemer og komponenter for alle typer installasjoner. Alt fra enkle boliginstallasjoner til automatiske brannslokkingsanlegg, vannbåren varme, trykkluft og medisinske gassanlegg.

Rørlegging er en fysisk jobb, så man må være i god fysisk form. Det er også en jobb som krever mye kunnskap og god teknisk innsikt. Rørleggeryrket er i kontinuerlig utvikling innen rørsystemer og digitale styringsverktøy.

Som rørlegger vil arbeidsdagen og arbeidsoppgavene være meget varierende. Det vil være oppgaver som enkle installasjoner og serviceoppdrag som er utført på kort tid til prosjekt som kan pågå over flere år. På større prosjekt vil det være alt fra vannbåren gulvvarme, sprinkleranlegg, trykkluft og installasjon, programmering og regulering av varmepumper, sirkulasjonspumper og ventiler.

På mindre arbeidsoppgaver kan det variere fra installasjon av vannsystemer i en hytte til kompliserte tekniske installasjoner som toaletter med persongjenkjenning, nattlys, varme i sete og duftpatroner eller varmeanlegg med smartstyring fra telefon eller nettbrett.

Om du trives best med grove arbeider som kutting, sliping og sveising av stålrør på et større prosjekt eller om du trives best med fine linjer, symmetri mellom dusjløsninger, baderomsmøbler og fuger i flis på et fantastisk flott bad, vil rørleggeryrket kunne tilby begge oppgavene. Om du trives i et team som jobber på et felles prosjekt eller om du trives best i en servicebil hvor du er innom 4 eller 5 kunder i løpet av en arbeidsdag så kan rørleggeryrket og Tratec Teknikken tilby deg nettopp dette.

Som rørlegger i Tratec Teknikken, blir du en del av landets mest fremoverlente rørleggerfirma som arbeider med komplette VVS installasjoner i næringsbygg, eller nyinstallasjon, vedlikehold og service for bolig og hytter.

En rørleggers hverdag hos Tratec Teknikken er varierende, utfordrende og inspirerende, hos oss vil du være en viktig del av et godt team.

Vi er et A-LAG!

Work with us?

We are eager to help you with your project.  

Get in touch

More reference cases