Fleksibel varme i ny bolig

Vannbåren gulvvarme gir deilig og jevn varme i hele huset. Perfekt for de som ønsker god komfort i huset, og for barn som leker mye på gulvet.
Fleksibel varme i ny bolig

Vannbåren gulvvarme gir varme fra gulvet og opp, noe som gir en økt følelse av varme i motsetning til punktvarme fra f.eks peis. Dette gjør at beboerne kan ha en lavere innetemperatur siden følelsen av varme er høyere. I tillegg øker komforten og den fornybare energien gir et godt varmeregnskap.

Huset i Lindesnes ligger landlig og idyllisk til. Barnefamilien med to voksne og tre barn flyttet inn i 2015, og har valgt vannbåren varme med oppvarming fra en luft-vann varmepumpe fra CTC. Varmepumpens utedel er diskret plassert på husets bakside, mens inndelen passer perfekt inn på vaskerommet, og står i stil med vaskerommets øvrige innredning. Innedelen, en EcoZenith i250, med innebygget styresystem med touch-skjerm, sørger for å styre varmesystemet slik at varmendistribueres fra utedel og inn på gulvene i huset. I tillegg produserer den nok varmtvann til å dekke behovet til familen på fem.

Get in touch

Odd Arne Reiersen
Odd Arne Reiersen
Avdelingsleder rør
+47 91 65 84 73

Work with us?

We are eager to help you with your project.  

Get in touch

More reference cases