– Vi tar våre forholdsregler

– Du trenger ikke å være skeptisk til å få håndverkere i hus. Vi tar våre forholdsregler i disse koronatider.
– Vi tar våre forholdsregler

Det sier Rune Sørstrand, avdelingsleder ved Tratec AS Elektrisk.

Han har stor forståelse for at folk er redde for koronasmitte, og derfor vegrer seg for å ringe etter elektrikeren hvis behovet skulle være der.

– Men kundene skal vite at vi tar smittevern på alvor. Vi holder trygg avstand, jobber med hansker og tørker alt av flater og verktøy med sprit etter hver jobb, sier Sørstrand.

Sendes inn i stua

Kunder som gjerne liker å henge over skulderen til håndverkerne for å følge arbeidet tett, bes om å ta en kopp kaffe i stua i stedet.

– Det handler om trygghet – både for oss og for kundene, sier Sørstrand, og legger til at Tratec AS Elektrisk har kapasitet til å ta det meste av jobber selv om koronarestriksjonene fortsatt gjelder.

– Ikke farlig

Nelfo, landsforeningen i NHO som organiserer elektro-, ekom-, og heisbedrifter, er også tydelig på at det ikke være noe i veien for å utføre oppdrag, så lenge det ikke er påvist koronasmitte hos kunde eller håndverker.

– Det er ikke farlig å slippe inn håndverkere, så lenge begge parter tar nødvendige forholdsregler for å unngå koronasmitte, sier direktør Ove Guttormsen i Nelfo til NTB.

Han understreker at det er viktig at folk fortsetter å bruke håndverkertjenester dersom det er forsvarlig, slik at arbeidsplasser ikke går tapt.

Get in touch

Rune Sørstrand
Rune Sørstrand
Prosjektleder
+47 99 20 37 72
Sentralbord Tratec Teknikken
Sentralbord Tratec Teknikken

+47 91 65 84 84

Work with us?

We are eager to help you with your project.  

Get in touch

More reference cases