Er du en lagspiller som liker å jobbe med rådgivning og prosjektering innen VVS?

Da er du trolig vår nye VVS ingeniør!
Er du en lagspiller som liker å jobbe med rådgivning og prosjektering innen VVS?

Vi søker etter deg som har et stort faglig engasjement i VVS faget. Vi opplever stor etterspørsel hos våre avdelinger, etter deg som kan planlegge tekniske anlegg i moderne byggeprosesser. Og sørge for at byggene får et godt innemiljø med ved hjelp av fornybar energi.

"Har du den tekniske fagkompetansen, og det engasjementet som kreves for å utføre topp kvalitetsoppdrag innen prosjektering og VVS-faget?»

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER:

  • Du har relevant utdanning på bachelor eller master nivå
  • Du har relevant erfaring fra VVS-faget
  • Du har erfaring med DAK, og prosjektering i Revit
  • Du har gode kommunikasjonsegenskaper
  • Du har førerkort kl. B

VI TILBYR:

  • Stor frihet i hverdagen og mulighet for å planlegge din egen dag
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons/forsikringsordninger
  • Personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Uformelt og sosialt arbeidsmiljø med stort fokus på trivsel

Tratec Teknikken har bygget opp et sterkt faglig miljø, som brenner for faget sitt. Vi har fokus på samhold og trivsel, som har resultert i et godt samarbeidsmiljø og en arbeidsplass man kan være stolte av.

Vi mener at gode resultater skapes av god kommunikasjon, godt samarbeid og det å jobbe smart! Derfor er vår arbeidskultur og vår strategi tilrettelagt for å oppnå dette.

Vi investerer i våre ansatte og tilbyr derfor interne kurs for faglig videreutvikling, samt spennende jobbmuligheter innad i selskapet.

Hvem er vi?

Vi er en av regionens ledende leverandører av elektro, rør og klimatekniske løsninger.

Vi har over 230 flinke medarbeidere som jobber med samme felles målsetting – å få våre kunder til å bli fornøyd.

Våre kjerneverdier har stått uforandret siden oppstarten i 2007 – Vi skal alltid levere kvalitet til riktig pris – til avtalt tid.

I Tratec konsernet – et ledende industrikonsern, sikres du som ansatt tilgang til en unik sammensetning av kunnskap, kompetanse og trygghet, som vil komme deg til gode i alle ledd.

Tratec AS er et privateiet industrikonsern med lokasjoner i Sør-Norge, på Østlandet og i Trøndelag. Konsernet ble stiftet i 1996 og i dag er vi over 500 medarbeidere fordelt på 4 selskaper med samlet omsetning på 1 milliard kroner. Vi utvikler og vedlikeholder systemer og tjenester for bygg, samferdsel, industri, privat, offshore, kommunalteknisk- og maritim sektor.

Tratec-ansatte er forbundet med sterk faglig kompetanse, fordi vi er «på» når det kommer til å levere kvalitet, skape tillit og gjennomføre prosjekter og prosesser med stor handlekraft.

-Sammen skaper vi verdier-

Snakk med oss

Olav Magne Olsen
Olav Magne Olsen
Daglig Leder
+47 91 65 84 66

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser