Vi trenger flere erfarne og kunnskapsrike rørleggere

Vil du være med på laget i et av landets mest fremoverlente rørleggerfirma?
Vi trenger flere erfarne og kunnskapsrike rørleggere

Vi ønsker å styrke prosjekt- og serviceavdelingene våre i Farsund, Lyngdal, Flekkefjord, Mandal og Kristiansand med flere rørleggere. Er du én av de vi leter etter? Har du en kamerat som også er rørlegger som også kunne tenkt å søke?


I Tratec Teknikken, avdeling Farsund, Lyngdal, Flekkefjord, Mandal og Kristiansand, søker vi etter deg som er faglig dyktig, selvstendig, nøyaktig og har godt humør. Vi søker deg som ønsker å stå på, ønsker å skape, legger flid i ditt arbeid og har en god arbeidsmoral. Vi bygger firma med samhold og trivsel, vi tar marked, vi skaper og har skapt en god arbeidsplass.


VI ER ET A-LAG og søker deg som er A-Lagsspiller.


Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
  • Du har svennebrev i rørleggerfaget
  • Du er serviceinnstilt, tar ansvar og liker å omgås folk
  • Du har førerkort kl. B


Vi tilbyr:
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons/forsikringsordninger
  • Personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Uformelt og sosialt arbeidsmiljø med stort fokus på trivsel
  • Egen servicebil


Tratec Teknikken har bygget opp et sterkt faglig miljø, som brenner for faget sitt. Vi har fokus på samhold og trivsel, som har resultert i et godt samarbeidsmiljø og en arbeidsplass man kan være stolte av.

Vi mener at gode resultater skapes av god kommunikasjon, godt samarbeid og det å jobbe smart! Derfor er vår arbeidskultur og vår strategi tilrettelagt for å oppnå dette.

Vi investerer i våre ansatte og tilbyr derfor interne kurs for faglig videreutvikling, samt spennende jobbmuligheter innad i selskapet.


Hvem er vi?

Vi er en av regionens ledende leverandører av elektro, rør og klimatekniske løsninger. Våre tjenester strekker seg fra stikkontakten på kjøkkenet ditt til store komplekse industri-installasjoner, både innenfor og utenfor våre landegrenser.

Vi har over 200 kvalitetsbevisste medarbeidere som jobber med samme felles målsetting – å få våre kunder til å bli fornøyd.

Våre kjerneverdier har stått uforandret siden oppstarten vår i 2007 – Vi skal alltid levere kvalitet til riktig pris – til avtalt tid.

Vår deltagelse i Tratec konsernet – et av Sørlandets ledende industrikonsern, sikrer deg som ansatt tilgang til en unik sammensetning av kunnskap, kompetanse og trygghet, som vil komme deg til gode i alle ledd.

Konsernet ble stiftet i 1996 og i dag er vi mer enn 400 medarbeidere, fordelt på fem selskaper, med en samlet omsetning på 800 millioner kroner.

Vi utvikler og vedlikeholder systemer og tjenester for bygg, samferdsel, industri, privat, offshore, kommunal og maritim sektoren.

Tratec-ansatte er kjent for å ha sterk faglig kompetanse, fordi vi er «på» når det kommer til å levere kvalitet, skape tillit og gjennomføre prosjekter og prosesser med stor handlekraft. -Sammen skaper vi verdier!

Snakk med oss

Olav Magne Olsen
Olav Magne Olsen
Daglig Leder
+47 91 65 84 66

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser