Vi trenger flere dyktige elektrikere

Er du én av de vi leter etter?
Vi trenger flere dyktige elektrikere

Vil du være med på laget i et av Sørlandets mest fremoverlente elektrofirma?

Vi ønsker å styrke prosjekt- og serviceavdelingene våre i Farsund, Lyngdal, Flekkefjord, Mandal og Kristiansand med flere elektrikere, og vi søker deg som er faglig dyktig, selvstendig, motivert, har høy arbeidsmoral og har godt humør.

Hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø og bedrift som legger sin stolthet i et godt arbeidsmiljø for sine ansatte.


Tratec Teknikken har siden 2007 bygget opp et sterkt faglig miljø, med motiverte ansatte som brenner for faget sitt. Vi har hele tiden hatt et stort fokus på samhold og trivsel, noe som har resultert i et unikt arbeidsmiljø og en inkluderende arbeidsplass som vi alle er stolte av.

Trivsel, samhold og den enkeltes ansattes mulighet til å påvirke bedriften som helhet, er verdier som vi styrer etter hver eneste dag!

Vi mener at gode resultater skapes av god kommunikasjon, et morsomt og inkluderende arbeidsmiljø og det å jobbe smart! Derfor er vår arbeidskultur og vår strategi tilrettelagt for å oppnå akkurat dette. Vi investerer i våre ansatte og tilrettelegger derfor for faglig utvikling, samt at vi tilbyr spennende jobbmuligheter innad i selskapet.

Vi er et A-lag, og søker deg som vil bli en A-lagsspiller

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Du har fagbrev i elektrikerfaget
  • Du er serviceinnstilt, tar ansvar og liker å omgås folk
  • Du har førerkort kl. B
Vi tilbyr:
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons/forsikringsordninger
  • Personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Uformelt og sosialt arbeidsmiljø med stort fokus på trivsel
  • Egen servicebil
Kontakt:

Send søknad og CV til
For spørsmål om stillingen, ring Olav Magne Olsen på 91 65 84 66

Hvem er vi?

Vi er en av regionens ledende leverandører av elektro, rør og klimatekniske løsninger.

Vi har over 230 flinke medarbeidere som jobber med samme felles målsetting – å få våre kunder til å bli fornøyd.

Våre kjerneverdier har stått uforandret siden oppstarten i 2007 – Vi skal alltid levere kvalitet til riktig pris – til avtalt tid.

I Tratec konsernet – et ledende industrikonsern, sikres du som ansatt tilgang til en unik sammensetning av kunnskap, kompetanse og trygghet, som vil komme deg til gode i alle ledd.

Tratec AS er et privateiet industrikonsern med lokasjoner i Sør-Norge, på Østlandet og i Trøndelag. Konsernet ble stiftet i 1996 og i dag er vi over 500 medarbeidere fordelt på 4 selskaper med samlet omsetning på 1 milliard kroner. Vi utvikler og vedlikeholder systemer og tjenester for bygg, samferdsel, industri, privat, offshore, kommunalteknisk- og maritim sektor.

Tratec-ansatte er forbundet med sterk faglig kompetanse, fordi vi er «på» når det kommer til å levere kvalitet, skape tillit og gjennomføre prosjekter og prosesser med stor handlekraft.

-Sammen skaper vi verdier-

Snakk med oss

Olav Magne Olsen
Olav Magne Olsen
Daglig Leder
+47 91 65 84 66

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser