Løsninger for støvreduksjon

Tratec Solutions AS har et bredt sortiment av komponenter for støvreduksjon til transportører.
Løsninger for støvreduksjon

CEN-TRAX BELT TRACKER

Skjevgang på et transportbelte er noe som ofte skjer på en transportør, dette medfører ikke bare til søl, men kan også skade belte. Ved og bruke CEN-TRAX belt tracker vil man kunne unngå tap av produksjonstid, redusere søl og redusere skader på transportbelte. CEN-TRAX belt tracker vil grunnet sine koniske sideruller og økt friksjon, raskt og automatisk korrigere en hver skjevgang i belte. CEN-TRAX belt tracker system kan brukes på transportører med både en og to rotasjonsretninger. CEN-TRAX belt tracker kan leveres i galvanisert utgave og i rustfri utførelse, samt at rullene kan leveres med vanlig gummi, atex godkjent gummi og polyurethane.

Ruller med perfekt grep.

Cen-Trax har minimum 3 ruller, en eller flere senter ruller, og 2 koniske side ruller. De robuste rullene er foret med 8mm tykk slitesterk gummi, denne er påført ved bruk av trykk og varme. Denne metoden garanterer en sømløs og permanent binding mellom gummi og stålrull.

For bruksområder som krever høy slitestyrke på rullene, er disse tilgjengelig med polyuretan. Om Cen-Trax skal brukes i områder hvor det er fare for eksplosjon, er det tilgjengelige ruller med ATEX godkjent gummi. Cen-Trax er DEKRA-sertifisert for bruk i eksplosjonsfarlig områder. I tillegg er rullene tilgjengelig med et olje bestandig gummi.


Folder Cen Trax 2018 Online En

SPILL-EX SIDEKANT SYSTEM

Søl i og rundt omlaster punkter kan forårsake tap av produksjonstid, tap av råmaterialer, høye vedlikeholds kostnader og unødvendig belastning på mennesket og miljø.

For å tette omlaster punkter på en transportør for å unngå søl, brukes det vanligvis lange gummi tetningslister. Disse gummilistene klarer ikke og tette omlaster punktene helt, levetiden på de er begrenset og de er tidkrevende å bytte og justere.

Ved og velge SPILL-EX kantgummi system vil man eliminere unødig søl fra omlaster punktene. SPILL-EX er enkelt og montere, elementene er raske og enkle å bytte og justere. Feste anordningen gjør til at elementene ikke blir presset opp av belte eller blir presset ut av materialet som er på belte.

Spill Ex Datasheet

Spill Ex Drawing


CARM SPOTFILTER

Carm spotfilter er et kompakt filter som er designet for montering ved omlaster punkter på en transportør. Spotfilteret suger av en liten mengde med luft, noe som skaper et svakt vakuum som forhindrer støvutslipp. For og få et optimalt resultat må omlaster punktet være riktig forseglet.

Brochure Carm V Bfe Spot Filter Eng

Snakk med oss

Rune Støylen
Rune Støylen
Leder service & ettersalg
+47 90 99 09 39
Ernst Atle Larsen
Ernst Atle Larsen
Servicekoordinator
+47 95 04 22 37

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser