Vibrasjons- matere og transportører

De fleste materialer kan bli transportert ved hjelp av vibrasjon.
Vibrasjons- matere og transportører

Tratec Solutions har etter flere tiår med erfaring på leveranser av en rekke forskjellige vibrasjons- transportører og matere, opparbeidet kompetanse til å skreddersy maskiner som passer til kundenes krav om de beste løsninger.

Vibrasjons-matere/transportører kan håndtere varmt eller kalt materiale med liten eller stor partikkelstørrelse, og kan enkelt lukkes for å unngå støvproblemer.

De er normalt brukt til horisontal transport, men kan også arrangeres i stigende eller nedadgående retning

DIMENSJONER OG KAPASITETER KAN BESTEMMES I HENHOLD TIL KUNDENS KRAV, MED ET ELLER FERE INNLØP OG UTLØP.

Maskinene er utstyrt med to vibratormotorer som roterer i motsatt retning og lager en lineær vibrasjon. For å justere kapasiteten, kan slaglengden justeres ved å justere motorenes ubalansevekter. I tillegg kan kapasiteten styres under operasjon dersom motorene er tilknyttet en frekvensomformer. Frekvensomformeren bidrar også til å minimere ukontrollert vibrasjon ved start og stopp.

Transportørene/materene er understøttet eller hengt opp i spiralfjærer for å overføre minst mulig vibrasjon til fundamentene.

For å redusere plassbehov kan motorene bli plassert over, på sidene eller under transportørene.

  • Tilleggsutstyr: Understøttelse, gangveier, nødstoppsystem, Hardox sliteplater, frekvensomformer for å minimere laster ved start/stop, støtdempere, spjeld, støvtetning ved innløp og utløp.
  • Overflatebehandling: Sandblåst, grunnet og malt i henhold til Tratec Solution standard.
  • Frekvensomformer og motstrøms brems som gjør at maskinen kan brukes i doseringssystemer med god kontroll på vibrasjon, ved variable matehastigheter og gode start/stop egenskaper. Dette er et godt alternativ til elektromagnetiske vibrasjonsmatere – billigere løsning med de samme mulighetene til nøyaktig mating.

FORDELER:

  • Fjærer kan plasseres på underside eller overside. Dette betyr mindre plassbehov og større fleksibilitet.
  • Transportørene er plassert på spiralfjærer som overfører lite vibrasjon til fundamentene, som igjen fører til mindre slitasjekostnad.


VIBRASJONSTRANSPORTØRER

VIBRASJONSMATERE

KUNDEN DEFINERER OPPGAVEN – TRATEC SOLUTIONS OPTIMALISERER!


Snakk med oss

Jørgen Smith
Jørgen Smith
Salg Industri
+47 94 82 59 01

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser