Laser 3D skanning

Perfekt for måling og inspeksjon av komplekse geometrier
Laser 3D skanning

3D Skanning - Introduksjon

3D laser skanning er en prosess for å analysere et objekt fra den virkelige verden, for å samle alle dataene for å gjenskape formen og utseendet digitalt. Takket være denne prosessen kan objektet bli en 3D-modell, som kan hjelpe deg som base for 3D-prosjektet du skal utvikle, men det kan også være nyttig å rekonstruere, analysere eller simulere ideer.

Laser 3D-skanning fanger opp formen på objektet digitalt ved hjelp av laserlys for å få en digital representasjon av det virkelige objektet. Disse 3D-skannerne er i stand til å måle virkelig fine detaljer og fange frie former for å generere svært nøyaktige punktskyer.

Denne laserskanningsteknikken er perfekt for måling og inspeksjon av komplekse geometrier. En skanner som bruker laserlys er litt som et kamera: den kan bare fange det som er i synsfeltet. Med denne prosessen projiseres en laserprikk eller linje på et objekt fra enheten og en sensor måler avstanden til overflaten til dette objektet. Ved å behandle disse dataene kan de konverteres til et triangulert mesh, og deretter en CAD-modell.

Scanner er spesielt designet for både innendørs og utendørs målinger i bransjer som arkitektur, Engineering, konstruksjon, offentlig sikkerhet og etterforskning eller produktdesign. Alle enheter fanger opp informasjon fra den virkelige verden som brukes i digital verden for å analysere, samarbeide og gjennomføre beslutninger for å forbedre og vedlikeholde den overordnede prosjekt- og produktkvaliteten. Scanner tilbyr avansert funksjonalitet. I tillegg til økt avstand, vinkelnøyaktighet og rekkevidde, skannernes kompensasjonsfunksjon på stedet sikrer målinger av høy kvalitet, mens eksternt tilbehør brønner og HDR-funksjonalitet gjør skanneren ekstremt fleksibel.
Snakk med oss

Hans Gunnar Nygård
Hans Gunnar Nygård
Leder Industri
+47 97 79 48 39

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser