MARTIN ENGINEERING BELTE AVSKRAPERE

Tratec Solutions AS er forhandler av Martin Engineering avskrapere til belte transportører.
MARTIN ENGINEERING BELTE AVSKRAPERE

Høy ytelse avskraper holder belte rent, reduserer søl på undersiden av belte, gjør transportøren sikrere og mer produktiv. Martin Engineering tilbyr avskrapere som passer til alle belte størrelser og hastigheter, uansett bransje og material type. De tilbyr også avskrapere som virker i de mest utfordrende miljøer, og på transportsystemer hvor det er minimalt med plass rundt drivtrommelen.

Brochure Conveyor Belt Cleaners

Primary belt cleaners

Grov avskraper er konstruert for å rengjøre bulkmaterial fra transportbånd grundig, og passer på belter opp til 3000mm i bredde, og hastighet opp til 10m/s.

Martin QC1-HD grovskraper er en patentert ny utvikling innen avskraper teknologi, designet for å hjelpe din produksjon med å oppnå et høyere produktivitetsnivå og samtidig redusere kostnadene.


Qc1 Hd Technical Data Sheet

Qc1 Hd Operator Manual


Cleanscraper er installert i en vinkel over drivtrommelen, og krever minimal plass for installasjon. Den er utstyrt med wolframkarbid spisser og bruker minimalt med trykk på belte, den kan trykt brukes på belter med mekanisk skjøt, noe som gjør den til den mest allsidige avskraperen på markedet.


Brochure Martin Cleanscraper

Cleanscrape Technical Data Sheet


Brush cleaner er spesielt egnet til å fjerne finstoff fra vanlige belter, medbringer belter, og chevron belter. Børsten bruker 12 børstelister for å forme børsten slik at den fjerner fuktig material som vil plugge seg på andre børster.


Brush Cleaner Technical Data Sheet

Brush Cleaner Operator Manual


Secondary belt cleaners

Martin finskrape er installert på det punktet hvor beltet forlater drivtrommelen, for å fjerne resterende materialet som grovskrapen har etterlatt på beltet. Finskrapen er typisk monter så nær grovskrapen, slik at materialet den fjerner følger hovedmaterialstrømmen.

I likhet med grovskrapen er finskrapene svært holdbare og effektive, i tillegg kan det velges mellom modeller som er designet for belter med høy hastighet og ulike bredder.


Sqc2 S Technical Data Sheet

Sqc2 S Operator Manual


Snakk med oss

Rune Støylen
Rune Støylen
Leder service & ettersalg
+47 90 99 09 39
Ernst Atle Larsen
Ernst Atle Larsen
Servicekoordinator
+47 95 04 22 37

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser