Tratec Solutions avdeling Grenland

Tratec Solutions satser for fullt på service til industrien i Grenlandsområde
Tratec Solutions avdeling Grenland

Avdeling Grenland i Tratec Solutions ble etablert i 2023 og er spesialisert på å levere service, komponenter, og vulketjenester til prosessindustrien og pukkverk i Grenlandsområde.

Vårt kontor og verksted i Grenland har adressen Floodmyrvegen 40, 3946 Porsgrunn.

Tratec Solutions avd. Grenland er i dag 7 ansatte, hvor av 4 av disse er vulkere som kan skjøte transportbelte ute hos våre kunder. Vi har 4 vulkepresser som kan skjøte belter opptil bredde 1600mm. Dette blir en avdeling som vil jobbe tett med avdelingen i Kristiansand. Så ved behov har vi 19 serviceteknikere som vi kan spille på fra Kristiansand.

Vi ligger inne med ca. 2000 meter med belter i Grenland fra bredde 650mm opp til 1600mm TRANSPORTBELTE & SLITEGUMMI - Tratec Solutions. Disse kan klargjøres for vulking på vårt verksted på ønsket lengde fra våre kunder. Vi utfører også gummieringsarbeid på sliteplater og tromler på vårt verksted.

Vi leverer, installerer og har service på avskrapere fra Martin Engineering MARTIN ENGINEERING BELTE AVSKRAPERE - Tratec Solutions.

Vi leverer, installerer sidetetninger og belt tarckere fra TBK Group Løsninger for støvreduksjon - Tratec Solutions

Vi kommer til å legge oss inn med litt komponenter på lager i Grenland, og det vi ikke vil ha her vil bli sendt fra hovedlageret på Nodeland og direkte ut til våre kunder.

Ta kontakt med oss for service og komponenter.

Snakk med oss

Tom Hansen
Tom Hansen
Avdelingsleder Grenland
+47 47 50 11 21
Rune Støylen
Rune Støylen
Leder service & ettersalg
+47 90 99 09 39

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser