Silo

Komplette silosystemer med en lang rekke innlasting- og utmatingsystemer.
Silo

Tratec Solutions har med lang erfaring utviklet en svært høy kompetanse innen levering av silosystemer for alle slag av utfordrende materialer. Mange av våre siloer har blitt patentert gjennom flere tiår. Våre silosystemer blir vanligvis levert sammen med et spesialtilpasset utmatersystem, slik som glideramme, stangmater eller vibrasjonsmater, for å oppnå en stabil utmating av utfordrende materialer.

Siloene kan bli montert utendørs med værbestandig utrustning på tilpassede understrukturer eller innendørs på understrukturer av stål eller betong. Tratec Solution leverer også mobile siloer. Disse kan løftes med kran og brukes til mating, lagring, transport og veiing av bulkmateriale.

Våre siloer kan bli utstyrt med luftkanoner, pneumatiske hammere, vibrasjonsmotorer – alt for en lettere utmating. veieceller er også ofte en del av leveransen.

Siloene er tilgjengelig i en hel rekke dimensjoner og arrangementer for forskjellige oppgaver. Noen er konstruert for å mate direkte inn i pågående prosesser, andre er brukt til å samle materiale og laste direkte på kjøretøy for vei eller jernbane.Snakk med oss

Jørgen Smith
Jørgen Smith
Salg Industri
+47 94 82 59 01

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser