SKF LINCOLN SENTRALSMØRING & SMØRETEKNIKK FRA NORSECRAFT TEC AS

Tratec Solutions AS har inngått partneravtale med Norsecraft TEC AS på salg og montasje av SKF Lincoln sentralsmøringsanlegg.
SKF LINCOLN SENTRALSMØRING & SMØRETEKNIKK FRA NORSECRAFT TEC AS

Fagområdet prosjekterer, installerer og utfører service på alle typer smøresystemer.


Produktene kommer hovedsakelig fra SKF Lincoln, men mange løsninger er «skreddersøm» tilpasset den aktuelle maskinen og kunde.


Hovedoppgaven for et sentralsmøresystem er å sørge for økt oppetid og betydelig redusert slitasje på maskineriet. På denne måten forlenger smøresystemet maskinens levetid og gir en høyere annenhåndsverdi ved et eventuelt salg av maskinen.

Våre progressive sentralsmøresystemer kan brukes på alle typer små og mellomstore maskiner, med spredte smørepunkter som krever varierende smøremengder.

Progressive sentralsmøresystemer består av en elektrisk fettpumpe, fordelere, slanger og ulike fittings for påføring av fett på ønsket område og måte.

Pumpen leverer smøremiddel til fordelingsblokkene med trykk opp til 550 bar, avhengig av pumpemodellen. Smøremidlet deles i jevne eller forhåndsdefinerte mengder avhengig av det enkelte smørepunktets fettbehov.

Et progressivt system kan dispensere en presis, tilmålt mengde smøremiddel til smørepunkter over lange avstander.

Våre sentralsmøresystemer gir kontinuerlig smøring så lenge pumpen er i drift. Når pumpen stanser, stopper stemplene til den progressive fordeleren i gjeldende posisjon. Når pumpen på nytt starter begynner sentralsmøresystemet å levere smøremiddel igjen, stemplene i fordelingsblokken fortsetter der de sist ble stanset og fortsetter å tilføre fett til de ulike utgangene.

Sentralsmøring Nettversjon 01 01 2013

Brukerveiledning Minilub 502

Brukerveiledning Quicklub 203

Smartlub Brukerveiledning 10 04 2015

Smartlub Opratør Manual 10 05 2016 No
Snakk med oss

Rune Støylen
Rune Støylen
Leder service & ettersalg
+47 90 99 09 39
Ernst Atle Larsen
Ernst Atle Larsen
Servicekoordinator
+47 95 04 22 37

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser